Известие

Collapse
No announcement yet.

Затъмняване на стопове и още неща...на Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Затъмняване на стопове и още неща...на Алфа 156

Здравейте колеги! Първо,до модераторите,сори ако не е на точното място темата,но под (тунинг проекти) пише само за сериозни проекти,а моето няма общо с някакви кои знае какви тунинг шменти капели
    Това което направих на мойта кукла е да затъмня стоповете,да боядисам дръжкте,рамката около CD-то,мрежите на колоните и духалките в черен металик,слагане на бял габарит и бели диодни лентички(14см едната) под халогените....а от утре ще започна работа върху фаровете ми да станат като на 156 ГТА,да боядисам решетките на предницата в черен металик и също така джантите в черен металик За сега имам снимки само от свършеното до сега:
    Attached Files
    CITROEN SAXO 1.4 VTS-EX...Peugeot 206 1.4 Lx- EX...Fiat Punto Sporting 1.2 16V- EX...Chysler Neon 2.0 lx- EX...Hyundai Sonata 2.0 Auto- EX...Rover 25 1.6 16V- EX...ALFA ROMEO 156 2.0 TS- EX

Да, осрал си работата яко, но щом ти харесва...
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Стоповете изглеждат пръснати неравномерно. А вътре елементите така малко странно изгледждат. Важното е да ти хареса на теб. Преди време мислех да правя моите стопове, но видях една сребсриста и изглеждаше кофти. За джантите колата ти е тъмна, недей ги пипа. Стопа като ще го пръскаш трябваше и светлоотразителя на бронята да потъмниш!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Aбе стоповете добре, ама вътре що си пипал не мога да разбера, там определено е станало кофти,поне според мен де.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

важното е да си доволен от това което си направил, щом на тебе ти харесва всичко друго е излишно да се вслушваш в мнението на останалите
          много ми е интересно за тези лентички които си сложил под халогените как изглеждат, че и доста силно светят

Comment

Понеже е тъмно и нищо не се вижда,ще снимам утре на светло цялата задница и вътре,защото светкавицата прави нещата по-кофти,а и подлъгва че е неравномерно....работата не е осрана..но всеки си има мнение...

---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 19:10 ----------

Raffaello,ще щракна и лентичките да ги видиш как изглеждат,доста готино светят вечер,абе ЩЕ ЩРАКНА ВСИЧКО
            CITROEN SAXO 1.4 VTS-EX...Peugeot 206 1.4 Lx- EX...Fiat Punto Sporting 1.2 16V- EX...Chysler Neon 2.0 lx- EX...Hyundai Sonata 2.0 Auto- EX...Rover 25 1.6 16V- EX...ALFA ROMEO 156 2.0 TS- EX

Comment

за стоповете

Кажи с какво боядиса така стоповете, какъв спрей използва и на каква основа, защо се вижда че е на петна? Затъмняването може да се направи с черен транспарант спрей, или черен матов (за майсторите с равномерни ръце, като мен) и се минава после задължително отгоре и с безцветен лак от същите флакони, каквито си ползвал, за да запечата затъмняването и да се добие лъскавината на фабричния стоп, в унисон с металика на боята на колата.
              Относно диодната лента, къде я върза, колко е консумацията и на ток не се ли натоварва допълнително ел-системата на колата при вързани 2 подобни допълнителни източника (които според мен са полезни така като гледам)?
              Alfa 156 2.0 - ех,
              Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
              Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
              Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Отново ще повторя,че неравномерността е заради светкавицата и това,че е снимано под ъгал.Утре ще снимам цялата задница и ще се види добре как изглежда.всичко е равномерно направено!А диодните ленти са свързани към габарита,т.е като пуснеш него и те светват!не се натоварва нищо извънредно!Спреят е специален за фарове,т.е съдържа всичките глупости които са нужни за да направят стопа така!

Comment

Незнам защо така усвирихте колегата за започнато му начинание.На него щом му харесват както каза и колегата raffaello няма никво значение от оффтопиците други хора.Не искам да обидя никой с моето ЛИЧНО мнение,ако някой съм обидил нека бъда извинен

P.S.Добре се получава,продължавай в същия духС голямо нетърпение чакам крайния резултат.

Comment

Бравос за мерака колега, аз лично не бих си пипал стоповете, тъй като за мен е особенно важно тия отзад да разбират ясно кога натискам спирачка, че нещо доста често чувам спирачки зад себе си, но това е мой проблем......щом те кефи и радва, ич да не ти пука на кой му ареше и на кой не.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Браво за усилията и ентосиазма. И щом ти харесва да си я караш с кеф.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Ей така лятото наш служебен автомобил удря една вектра от зад. Ествествено няшия човек е карал бързо, но вектрата беше със затъмнени стопове. Писаха го на този с вектрата, че е с несъотвестващи светлини, а нашия човек се отърва
                        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

оем,щом казваш....

П.с На колегите които разбраха всъщност,че всичко е просто от мерак алфата да е още по-красива,мерси за мненията

Comment

Я сподели колега за тия диодните ленти, че ми стана интересно, като парички как са, снимка на светло ако може, предполагам може да се ползват за дневни светлини(без да се ползват фаровете)
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Вътре елементите в купето щеше да им отива цвета на салона ти, така е отврат според мен .... помисли върху това !
                              http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

Working...
                              X